De små ting som du kan gøre for dig selv og naturen

Når man dyrker masser af motion i sin fritid, så kan man give sig selv energi og overskud til også at passe på den verden som vi lever i. At have respekt for sig selv og sit velvære, kan også give inspiration og lyst til at passe på miljøet.

Haven er et af de steder hvor vi virkelig kan gøre noget godt for selve naturen på en direkte måde. Ved at plante vilde planter, og at have insektvenlige buske og træer, støtter vi naturen og hjælper livets cyklus til at gå sin gang.

Haven kan bruges til hjemmetræning og hygge

Hvis man er glad for motion, så er haven et rigtig fint alternativ til motionscentret. Man behøver ikke særlig meget plads eller udstyr til at kunne træne, hvis bare man er en smule opfindsom.

Mange savner fitnesscentrene som har været lukket meget længe. Haven kan bruges til motion, og hvis man lærer nogle gode øvelser at kende, bliver det let at anvende haven som et sted hvor man dyrker motion. Giv dig selv lyst til at dyrke motion og støtte naturen, og find ud af hvordan man laver en hjemmelavet kapilærkasse hvor man kan have krydderurter og andre planter til at vokse.

Overvejer du elbil, så find udstyr til køretøjet

Ideen om at have en elbil er noget som kan dele vandene, men hvis man vil støtte naturen på langt sigt, så kan elbilen være et godt alternativ til benzin og dieselbiler.

Hvis du er i gang med at finde ud af hvilken slags elbil du vil have, kan du starte i de små ved at købe udstyret til bilen. Det er vigtigt at sikre sig at man har et optimalt sted at oplade bilen. Med Easee ladekabel og andet udstyr, kan du nemt gøre din garage til base for elbilen så du kan støtte naturen ved at mindske din CO2 udledning.