Den bedste type seng til dit gæsteværelse at overveje

Når du overvejer, hvilken type seng du skal have i dit gæsteværelse, er der et par ting, du skal tænke over. Vil gæsterne være voksne eller børn? Vil de blive på et kort eller langt besøg? Hvilken type madras foretrækker de? I dette blogindlæg vil vi nævne de forskellige typer senge, der vil være perfekte til et gæsteværelse, samt nogle tips til at vælge den rigtige madras. Lad os komme i gang!

Klassisk seng

En klassisk seng i form af en boxmadras er både billigt og komfortabel, uanset hvem det skal sove i den. Det er en god mulighed, hvis du har gæster i alle aldre, da der er plads til alle. Hvis du er på udkig efter noget, der holder i længden, er dette sengen for dig.

Sovesofa

En sovesofa er en god mulighed for dem, der har begrænset plads i deres gæsteværelse. Den kan nemt omdannes fra en sofa til en seng og tilbage igen. Denne type seng er perfekt til korte besøg, da den ikke er lige så komfortabel som en traditionel seng. Synes du alligevel, at sovesofaen lyder som en ideel ide til dit gæsteværelse så løs hele artiklen om sovesofaer her.

Køjeseng

En køjeseng er perfekt til børn eller unge voksne. Det sparer meget plads og kan være meget sjovt for gæsterne. Du skal bare sørge for, at madrassen er behagelig, og at der er nok hovedhøjde til større gæster. Der findes mange typer for køjeseng, som både varierer i størrelse, udseende, kvalitet og pris. Hvis i ofte får børnebørn på besøg, børnenes venner eller andet, så kan en køjeseng være oplagt. Vi vil råde dig til at læse disse anmeldelser af køjekøjesenge.

Her fik 3 mulige senge, som kunne være ideelle til at blive placeret i gæsteværelset. Uanset hvad så er komforten vigtigst, så gæsterne kan holde ud at sove i sengen, uanset om det er en boxmadras, sovesofa eller køjeseng.