Den sjove genvej til din sommerform

 

Foråret er på vej og det betyder for mange at det nu er tid til at gå i gang med at komme i sommerform – for mange er hverdagen dog i vejen da karriere, familie, socialt liv mm fylder i hverdagen.

Løb er for mange den oplagte go to motionsform da det er utroligt tidseffektiv. For mange er problemet dog den dårlige samvittighed over at være væk hjemmefra når vi endelig skulle være hjemme hos vores børn. Vejen til sommerformen kan derfor for mange synes langt væk og mange stopper inden de overhoved er startet.

De fleste forældre ønsker mere kvalitetstid med vores børn og hvorfor så ikke inddrage dem i projektet. De fleste vil opdage at den ene tid man får med sine børn under løbeturen ofte bidrager med mange sjove og hyggelige stunder. Og når børnene først er kommet med ud så synes de fleste faktisk også det er rart at få noget enetid med mor eller far på en anden måde

Den sekundære gevinst ved at få dine børn væk fra skærmen og ude og rører sig sammen med dig er stor. Forskning viser at jo mere børn bevæger sig i en tidlig alder jo større sandsynlighed for at bibeholde aktive vaner når de bliver voksne. Dette har en naturlig sundhedsmæssig stor fordel da undersøgelse viser klar sammenhæng mellem aktiv livstil og risikoen for livsstilssygdomme så som blodtryksproblemer, sukkersyge mm

For de mindste er løbevognen oplagt at komme i spil – en almindelig cykeltrailer kan for mange være et fint alternativ. Tag et stop på turen og undersøg skovbunden for spændende grene, blomster og dyr inden turen går tilbage ingen.

For de lidt større børn er løbecyklen eller deres små cykler oplagte – måske de bare skal med en tur rundt om blokken inden far eller mor løber videre på deres tur. Men selv de små ture lærer dem naturligheden i at bevæge sig.

Når de bliver lidt større kan de sagtens cykle hele vejen med, eller ligefrem spænde løbeskoen selv og løbe med.

Så drop undskyldningerne og få din børn med på planen om en mere aktiv livstil og kom ud og nyd det gode vejr

 

 

 

Har du problemer med løbeskader andre gener som forhindre dig i at starte op med løb, hjælper vi hos kiropraktor Østerbro dig gerne med at blive dine smerter kvit og hjælper dig igang med en mere aktiv livstil.

Vi har stor erfaring inden for behandling af idræts- og sportsskader og vi har mulighed for ultralydsskanning uden behov for henvisning fra egen læge. Vi kan hjælpe dig med øvelser og træning når det er nødvendigt for at vende tilbage til en aktiv hverdag

Sammen kan vi hjæpe dig i gang med en sundere og mere aktiv livstil i hverdagen. Book tid allerede i dag.