Guide: Her er de fem bedste cykelbukser

Solen titter frem, og det samme gør cyklerne på vejene, der for alvor har fået gang i dækkene igen. Og her er den ideelle cykelbuks også et must. Når man skal yde maksimalt, så er det helt essentielt, at udstyret ikke står i vejen for den gode præstation. Derfor får du her en guide til de 10 bedste cykelbukser på markedet. 

1. Diadora – Vision tour

Diadoras cykelbukser vinder i kategorien som de mest populære hos Cykelpartner. De er utroligt billige  til under 400 kroner, men scorer alligevel høje point på blandt andet ‘pasform’. Der er en kvalitetsfyldt pude bagpå og slidbare seler, som er fleksible og kan øge både komfort og ventilation. Det er ekstremt svedtransporterende, hvorfor de er særligt gode til en varm sommerdag.

Læs mere her om cykelbukser.

2. Sweet Protection Crossfire Pro W

Sweet Protection Crossfire Pro W er testet af Road.cc og har fået en rigtig høj score, hvor de blandt andet komplimenteres for det slidbare og stærke materiale. Modellen er fremstillet til kvinder efter anatomiske strukturer, og det har givet et meget komfortabelt produkt, som også er meget svedtransporterende. Dermed kan man forblive nedkølet under hele turen, uanset hvor varmt det er. De er fremstillet i lycra, hvorfor den sidder tæt til benene, men samtidig er fleksibel og meget holdbar.

3. Assos Cykelbukser Equipe RS S9 Bibshorts

Denne test er lavet af Bike24, og buksen er den nyeste skud på stammen fra Assos. Hele serien er ny og er kommet til efter oceaner af testkørsler af både private og professionelle. Bukserne har færre syninger end forrige, hvilket giver et mere stilrent look. Cykelbukserne er egnet til den mere professionelle, og man skal være klar på at smide en del penge efter dem. 

4. Assos Cento Evo Bib

Disse cykelbukserne skal du vælge, hvis du har brug for nogle gode cykelbukser til de varme sommerdage. Stoffet leder nemt sved væk fra kroppen, og dele af dragten er lavet i et særligt mesh-stof, som giver ekstremt åndbarhed. Puden er også i højsædet, hvor der er sat ind på ekstra komfort i sadlen til de lange cykelture.

5. Alé Bibshorts PPR Women

Alé er et italiensk tøjmærke, der er specialiseret i at lave tøj til landevejsryttere og mountainbikere. Det bruges meget af professionelle ryttere. De sidder tæt, da de er lavet til det hurtige cykelløb. Desuden er puden i høj komfort, så man kan sidde på sadlen længe.