Hvad foretrækker du? T-shirts vs. Turtleneck  

 

Hvad foretrækker du? T-shirts vs. Turtleneck  

Hvis man ser lidt mere på tøjmarkedet, så har vi lige været igennem en længere periode hvor basic t-shirts har været et solidt go-to for mange mænd. Basic t-shirts har altid haft en fast plads i modeverdenen, da man ved lethed kan kombinere og match flere stile med denne type beklædning. Gennem 00’erne var tøjproducenterne vilde med trøjer med tryk og skift, men stilen er bevæget sig væk fra denne type trøjer mod en mere minimalistisk stil i form af basic t-shirts. Men så kommer det store spørgsmål, kan turtlenecks overtage pladsen fra t-shirts inden for mens fashion? Turtleneck kommer naturligvis med flere gode features, som udfylder behov som ikke bliver dækket med en t-shirt. Først og fremmest er turtlenecks langærmet, hvilket kan være en klar præference for nogen mænd, da dette kan hjælpe på at holde varmen, når t-shirts kan blive lidt for kolde. Og så kan man naturligvis ikke komme uden om turtlenecks dækker hele halsen, hvorfor man opnår en meget bestemt stil. Man kan argumentere for at disse to typer trøjer dækker over forskellige behov hos mænd, hvorfor man ikke nødvendigvis foretrækker det ene fremfor det andet.   

 

Turtleneck til sport  

Når vi snakker om at dække behov, så kan turtleneck faktisk også bruges til flere sportsgrene, da man ligesom med t-shirts, får en yderst behagelig og fleksibel trøje. Her kan man med fordel gøre bruge af turtlenecks ved lidt koldere vejr, da de typisk er langærmet, hvilket kan hjælpe med at holde på varmen. Man har typisk set at turtlenecks bliver aktivitet brugt at golfspillere, da de opnår en virkelig kanon bevægelsesfrihed, hvortil de nemmere præstere på golfbanen.  

 

Turtleneck som erstatning til skjorten  

Men hvornår gør man ellers brug af turtleneck? Hvis vi atter dykker ned i den danske mode scene, så kan vi tydeligt se at turtlenecks ofte fremtræder i nattelivet, da mænd kan matche disse trøjer med diverse accessories fra garderoben. Som skal man fastholde en forholdsvis stilren og formel stil på diverse natklubber for at komme ind, hvortil man ved lethed kan kombinere ens turtleneck med lækre blazzers og bukser.