Lær hinanden at kende via erotik

SEXLEGETØJ

Hvad man føler og hvad man tænder på, har meget at gøre med hvem man er. Det vil sige, at hvis der er en person du vil lære meget grundigt at kende er det en god ide at snakke om erotik. Især hvis det er en person, som kunne være en potentiel partner. Det kan nemlig gøre, at I kan lære hinanden endnu bedre at kende. Det at snakke om erotik vil åbne op for nogle interessante samtaler, som I måske ikke ville have ellers. Det kan både være sjovt, ubehageligt og lærerigt at have snakke om erotik. Uanset hvad er det en god ide da det er noget af det der er med til at udvikle jeres forhold uanset hvordan I definerer det.

Med erotik bliver det hele lidt sjovere

Hvis man ikke snakker om erotik og sex kan det hurtigt ende med at blive en ting, som man frygter meget. Jo mindre man snakker om det, jo mere er det forbundet med skam. Denne skam er ikke god for noget og derfor bør man helt droppe disse tanker. I stedet bør man gøre sig selv den tjeneste at snakke om erotik hele tiden. Det bør blive en stor del af ens samtaler med ens partner eller anden person man bruger meget tid på. Man kan endda ende med at købe erotisk legetøj sammen hvis man vil. Det er nemlig en af de ting der åbner op for mange spændende samtaler.

Hvis I på et tidspunkt sidder og snakker om erotik og sex, kan du måske helt diskret nævne noget om sexlegetøj. Du kan se hvordan den anden tager dette emne og hvad vedkommende synes om det. Hvis vedkommende lukker helt i, er det ikke sikkert, at I skal snakke videre om det. Hvis du derimod føler, at den anden person i højere grad føler, at det er et godt emne, kan I snakke videre. I kan måske endda dele erfaringer hvis I er klar til det. Måske har den ene prøvet et butplug, mens den anden har prøvet noget helt andet.

Gør det erotiske til et spil

Måske er det for svært at tage samtalen om erotik op selv. Her er der heldigvis andre ting man kan gøre. Noget af det man for eksempel kan gøre er, at man kan anskaffe sig et spil. Det kan man bruge til at spille om forskellige erotiske ting. Der findes mange forskellige spil der baserer sig på erotik. Der findes både dem der har med det fysiske at gøre og dem der er mere mentale.

Hvis det er samtalen I har brug for at tage, er det selvsagt de mere mentale spil I skal tage. Her kan det for eksempel være en lang række spørgsmål I skal svare på. Det er vigtigt, at I begge er enige om at I vil spille for ellers bliver det ikke en god oplevelse. Brug derfor noget tid på at finde ud af hvornår I skal spille og gør jer klar. Hvis det kræver et par glas vin så er noget I snildt kan gøre.