Mangler du stadig et par gaver der skal med under juletræet ?

Står du stadig og mangler at købe et par gaver så læs med her!

Hvis du stadig mangler at få købt et par gaver, så kan det være du kan bruge vores tips her. Specielt hvis det er til en der utrolig svær at finde en gave til. Nogle har nemlig aldrig et ønske. Specielt mænd er svære at få en ønskeseddel fra, med mindre ny motorcykel, alufælge eller kæmpe TV kan kaldes en liste.

Mænd er dog ikke helt så svære at finde noget til som man tror. De har nemlig stort set altid en hobby eller interesse. Det kan være han er havemand, det kan være han er sportsmand eller måske vild med at samle på noget. Uanset hvad han går op i, så kan man finde noget tilbehør. Mænd elsker udstyr og gadgets. De har en ide om at man aldrig må gå ned på udstyr. 

Er han vild med en bestemt type spiritus, så er sådan en flaske også god at give.

Kvinder skriver lange lister

Kvinder er bedre til at lave ønskelister. De plejer at have en klar, nogen gange står der endda på hvor du kan købe tingene. Hvis du dog gerne vil være lidt kreativ og finde noget de ikke har tænkt på, så kan det straks blive lidt mere svært. Det kan være listen giver en god ide om ting hun kan lide. Hvis ikke så kan du altid trække “selvforkælelses” kortet. Gaver i form af gavekort til en gang hudpleje eller måske en day-spa er total gode gaver. Det kan også være et besøg på den lokale café for hende og en veninde. Den slags falder i god jord hos mange. 

Hvis du tør, kan du også gå efter noget frækt. Måske noget frækt lingeri du gerne vil se hende i. Det kan også være noget sexlegetøj hvor hun er i fokus. Det giver også lidt sjov til dig selv. Husk bare at hun ikke skal åbne dens mens den pukkelryggede kigger over skulderen.