Skal du på ferie? Så læs med her!

Er det snart ved at være på tide til, at du skal på ferie igen? Det kan være rart at komme lidt væk fra hverdagen, og det er noget, der er sundt at gøre en gang imellem. Der er flere ting, man skal have styr på, når man skal på ferie. Er der noget, du skal have styr på? Så læs med her!

 

Hav styr på valutakurserne

Når man skal på ferie, så er det smart at have styr på valutakurserne der, hvor man skal hen. Hvis du f.eks. skal til USA, så gør du dig klogt i at undersøge valutakurser usd. På den måde kan du holde styr på, hvor mange penge du bruger, og hvad de forskellige ting koster.

 

Er du på dagpenge?

Man kan godt tage på ferie, selvom man er på dagpenge. Du kan dog ikke få dagpenge for de dage, du er på ferie. Du kan dog optjene feriepenge dagpenge på samme måde, som hvis du optjente feriepenge på et almindeligt arbejde.

 

Find de gode rejser

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget de forskellige rejser koster. Du gør dig derfor klogt i nøje at undersøge, hvilke rejser der er for dig. Hvis du bruger lidt tid på det, så kan det være, du kan spare en masse penge.

 

Hvad skal du have med?

Du skal naturligvis pakke din taske klogt alt afhængigt af, hvor du skal hen. Hvis du skal et varmt sted hen, så husk solcreme! Hvis du skal et koldt sted hen – så husk det rigtige tøj. Det er også smart at tænke over, hvad du tager på i flyveren. Hvis du flyver et varmt sted hen, så kan det være hårdt at ankomme i alt for meget tøj. Du kan f.eks. have en T-shirt indenunder, som du nemt kan tage af.