Vippeserum: Hvad er Lash serum, og hvordan virker det?

Ønsker du længere og fyldigere vipper? I så fald kan du overveje at bruge et vippeserum. Vippeserum bliver mere og mere populære, og det er der en god grund til – de virker! Men hvad er lash serum, og hvordan virker det? I denne artikel vil vi nævne fordelene ved vippeserum, og hvordan du bruger det for at opnå optimale resultater. Læs videre for at lære mere!

Om vippeserum

Vippeserum er designet til at pleje dine vipper, hvilket resulterer i længere, fyldigere og sundere vipper. Vippeserum indeholder normalt en kombination af vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, som er vigtige for sund hårvækst. Mange vippeserum indeholder f.eks. biotin, som er et vandopløseligt vitamin, der spiller en vigtig rolle for dit hår, din hud og dine negle.

Hvordan virker det?

Vippeserum virker ved at give dine vipper de næringsstoffer, de har brug for for at vokse og være sunde. Når vippeserummet anvendes korrekt, vil det trænge ind i dine vippesæler og fremme væksten. Derudover kan vippeserum også hjælpe med at beskytter dine vipper mod skader og brud.

Hvordan bruger du lash serum?

Først skal du sikre dig, at dit vippeserum er sikkert for dine øjne, vi kan anbefale Sanzi, som er god for allergikere. Sanzi vippeserum er bedst i test. Første skal du rense dine vipper grundigt, før du påfører serummet, derefter påfører du serummet på din vippelinje ved hjælp af applikatoren. Vent på, at serummet tørrer før du påføring af mascara eller enhver anden form for makeup. Endelig skal du bruge serummet som anvist – normalt en eller to gange om dagen.

Du kan begynde at se resultater efter et par ugers brug af vippeserum, men det kan tage op til tre måneder at se den fulde effekt, afhængig af producenten, som kan være hairlust, som du kan læse om på denne her side. Vær tålmodig og konsekvent med din rutine, og du vil blive belønnet med smukke vipper.