Hold formen ved lige når du tager på ferie

Når du tager på ferie, er det meget nemt at komme til at ligge ved poolen en hel dag og nyde kolde drinks uden at røre en finger. Men det kan være en god idé at holde formen ved lige, når du er på ferie. Og det behøver slet ikke at være så svært.

Løb inden byen vågner

Hvis du gerne vil opleve noget helt specielt, kan det være en god idé at snøre dine løbesko, inden byen vågner op. For hvis der er et godt tidspunkt at opleve en ny by på, er det ved at løbe i den. Og gør du det, inden der kommer alt for mange mennesker og biler på vejene, kan du virkelig komme til at få en helt særlig oplevelse af byen, som du ikke kan få, hvis du går rundt i den midt på dagen.

 

Find termodragter og læs mere her.

Dyrk motion på stranden

Hvis du er et godt sted med masser af sol lige ned til stranden, kan det også være en god idé at gøre brug af stranden til at træne på. Det vil du sikkert også opdage, at der er mange andre, der gør. Det kan være, at du vil løbe en tur på stranden, eller at du bare vil lave en god omgang træning med egen kropsvægt i det lune sand. Du kan også vælge at hoppe i vandet og svømme, da det også kan give god motion.

Vælg et hotel med eget fitnesscenter

Det kan også være en rigtig god idé for dig at vælge at booke dig ind på et hotel med eget fitnesscenter. Der er efterhånden mange hoteller, der er udstyret med eget fitnesscenter, hvilket gør det muligt for dig som gæst at løbe på løbebåndet eller at løfte vægte, mens du er på ferie. Så pak gerne lidt træningstøj med i din taske, så du har mulighed for at gøre brug af det, hvis du er så heldig at få mulighed for at komme forbi et træningscenter. Så har du nemt ved at holde formen ved lige.