Extensions – et helt naturligt look

Årsagerne til brug af extensions kan være mange. Det kan blandt andet være, at du ønsker dig et længere hår end nu eller måske har du et meget tyndt hår fra naturens side og ønsker derfor dit hår får mere fylde.

Ved at vælge extensions af højeste kvalitet kan du opnå lige præcis den længde hår og fylde, som du ønsker dig og gennem de mange farvenuancer ramme din egen naturlige hårfarve, som giver dig et smukt og naturligt look.  

Lad kvalitet og håndværk gå hånd i hånd

Måske du har et ærinde i eller omkring Århus og har taget en beslutning om, at tiden er kommet til at få lavet hårextensions. Så kan du eksempelvis ligge vejen forbi extensions Århus, hvor du hurtigt vil føle dig i trygge hænder grundet det høje serviceniveau og vejledning.

Så hvorfor ikke forkæle dig selv med extensions af ægte hår, som er stærkt og sundt og i højeste kvalitet – du vil også opleve, at der ikke gås på kompromis med håndværket for netop at sikre dig det smukkeste og mest naturlige hår.

Tilmed certificeret i påsætningsmetoden, Invisible Bead Extensions, som blandt andet adskiller sig ved at være utrolig skånsom og usynlig og med den skønne fordel, at du allerede samme dag kan sætte dit hår lige, som du har lyst til, så måske dit hår nu har længden til en flot lang fletning.

Plej dine extensions for længere holdbarhed

Har du endelig fået dit drømmehår, som passer perfekt til dig og det liv du lever? Så er det om at nyde det og passe godt på dit hår – du kan forlænge holdbarheden af dit hår ved bland andet at bruge produkter, som er fri for silikone og sulfater og når du sover kan du samle håret så det ikke filtrer. Ved at tage imod rådene om korrekt pleje af dit hår og få dem implementeret i din hverdag vil du altså kunne glæde dig over dit flotte hår i endnu længere tid. 

Hårextensions – sikkert og uden kemikalier

Ønsker du eksempelvis et fyldigere hår, men er nervøs for om det vil ødelægge dit nuværende hår at få hårextensions? Ved at vælge håndsyede naturlige extensions af ægte hår i højeste kvalitet kan du roligt få påsat extensions uden at skulle bekymre dig. Det yderst kompetente håndværk og den meget skånsomme flettemetode, som anvendes samt ingen brug af kemikalier og lim vil gøre, at du på ingen måde får skadet hverken din hovedbund eller dit eget hår.