Sådan får du smidt julens ekstra kilo med et sundt nyt år

Skal dit nytårsforsæt igen i år starte med et medlemskab i det lokale fitnesscenter? Hvorfor ikke allerede begynde nu?

Du har måske prøvet at starte på den sunde livsstil i januar, som så mange andre. Dermed ved du også, at man hurtigt glemmer at tage et smut forbi vægtene og løbebåndet. I de fleste tilfælde skyldes den manglende motivation, at man ikke er gået hundrede procent ind i det.

Hvis man var det, havde man allerede startet på det sunde liv inden nytår. Så hvad venter du på?

Skift mellemmåltiderne ud med NUPO og tab dig effektivt

Nogle synes, det er super svært at tabe de ekstra kilo, hvor andre synes, det er let som at trække vejret. Dette kommer meget an på din krops biologi og processer. Hvis du er en af dem, der synes det er lidt svært at få vægten ned til det ønskede, er det en god ide at kigge på sin kost. Kosten spiller alligevel en større rolle i ens vægttab, end de fleste går og tror. Du kan eksempelvis få professionel hjælp i form af en kostvejleder eller personligtræner. Det er dog oftest nemmere, end man tror – specielt med alle de mange apps og kostprodukter.

Du kan med fordel begynde at holde styr på, hvad du spiser. For at tabe dig er det nemlig mest effektivt at ligge under sit anbefalede kalorieindtag. Det er dog stadig vigtigt at få næring nok. Det kan derfor være en god ide at begynde på et diætprodukt. Skift eksempelvis dine mellemmåltider ud med et NUPO produkt på toilbud eller udsalg. NUPO har udviklet effektive kostsupplementer, så du nemmere kan tabe dig.

NUPO har oplevet stor succes gennem det sidst år, hvilket der er en klar grund til. Deres produkter er nemlig super lækre og sunde, samt det er en dejlig nem måde at tabe de ekstra kilo på.

Træn de ekstra kilo væk med en motionscykel fra Kettler

Ønsker du at kiloene skal flyve væk lidt hurtigere, kan du overveje, hvordan du får implementeret mere træning. Ved et vægttab er konditionstræning meget effektivt. Du kan derfor også med fordel investere i en motionscykel fra Kettler på tilbud. Så er der ingen dårlige undskyldninger for at komme i gang med træningen – der er jo kun få skridt til maskinen.

Det er vigtigt at starte i det små, for at den sunde livsstil kan vedligeholdelse på et dagligt plan. Hjemmetræning og nemme diætprodukter er derfor dine bedste venner.