Skal du til at flytte?

Det er noget af en opgave, når man skal flytte. Man skal pakke hele sit liv ned, man skal bære tunge ting, og man skal indrette et helt nyt hjem.

Der er nok at ting at se til. Mangler du at få lidt gode råd med i bagagen? Så er det denne artikel, du skal læse.

Penge til indskud?

Der er mange lejeboliger, hvor man skal betale et stort indskud inden indflytning. Hvis man ikke lige har mange penge på kontoen, så kan det godt være svært at finde pengene. Det bør dog aldrig forhindre dig i muligheden for at flytte.

Hvis du mangler penge til at flytte, så lån hurtigt penge. Her kan du f.eks. også låne penge til møbler, som du måske kommer til at mangle, når du flytter.

Selve flytningen

Når du skal køre med trailer, så er det vigtigt at vide, hvad max hastighed med trailer er. Når du kører i et køretøj, der vejer højst 3500 – som en personbil gør – så må du køre op til 70 km/t i byzoner, hvis det er skiltet til det naturligvis.

Det er vigtigt, at du overholder de gældende regler, for ville det ikke være træls at blive stoppet lige midt i en flytning?

Skift adresse

Når du skal flytte, så er det også meget vigtigt, at du husker at skifte adresse. I Danmark er det lovpligtigt at have en adresse, så du overholder faktisk ikke loven, hvis ikke du indberetter din flytning. Du kan nemt skifte din adresse på borger.dk.

Postvæsenet får selv information om din flytning herigennem, så du behøves altså ikke at gøre det andre steder.

Det har man tidligere skulle gøre, men i dag er det altså lige blevet lidt nemmere. Det tager ikke lang tid – men husk at gøre det.