Sådan følger du VM og fanger al spændingen!

VM er en af de største sportsbegivenheder i verden, og det er tilbage igen denne sommer. For mange fodboldfans betyder det, at der vil være masser af jubel, skrig og generel spænding. Men hvis du ikke er sikker på, hvordan du skal følge med i alle begivenhederne, skal du ikke være bekymret – vi har styr på det! Her er en omfattende guide til, hvordan du kan følge VM med stil.

Se alle kampene live 

Den bedste måde at følge alle begivenhederne på er ved at se alle kampene live. Det kan du gøre ved at abonnere på en streamingtjeneste som TV2 Play, som giver dig adgang til alle kampe i realtid, så du kan heppe med på dit yndlingshold, uanset hvor du befinder dig i verden! Hvis det ikke er en mulighed for dig, tilbyder de fleste kabeludbydere pakker, så du kan se alle dine yndlingshold spille på deres kanaler.

Følg dine yndlingsspillere på de sociale medier 

Sociale medier er en fantastisk måde at følge dine yndlingsspillere på under deres rejse gennem VM. De fleste spillere sender opdateringer om deres træning og kampforberedelser i løbet af turneringen samt andre spændende indlæg om, hvad de laver uden for banen. Dette giver fans mulighed for at få et intimt indblik i, hvad der foregår bag kulisserne under en af sportens største begivenheder. Og hvis dine spillere har vigtige meddelelser eller store sejre i løbet af deres tid i turneringen, vil du være sikker på at høre om det først via de sociale medier!  

Læs blogs og artikler om turneringen 

Endelig, hvis du ikke har tid til at se alle kampe, men stadig gerne vil holde dig opdateret med alle nyhederne omkring dette års turnering, er det en glimrende måde at læse blogs og artikler på. Der findes hundredvis af blogs, der udelukkende er dedikeret til at rapportere og analysere alle aspekter af dette års VM, herunder holdstrategier, spillerpræstationer, forudsigelser for fremtidige kampe og meget mere! Nogle sider tilbyder endda live resultater, så du kan følge med i det hele uden at gå glip af et eneste minut af begivenhederne! 

Uanset hvordan eller hvor du vælger at følge dette års VM, er der masser af muligheder for sportsfans, der leder efter en måde at følge med i en af sportens største begivenheder. Uanset om det er at streame kampe online eller følge med i spilleropdateringer via de sociale medier, er der masser af muligheder for fodboldfans overalt til at følge med i al spændingen fra en af sportens mest populære turneringer! Så vent ikke; gør dig klar til fodboldfeber og begynd at følge dine favorithold i dag!