Skønhedspleje i Vejle

Malinee tilbyder altid en personlig, nærværende, professionel og afslappende oplevelse hvor kunden altid er i centrum. Fra du træder ind i den hyggelige, varme og behagelige klinik, vil du med det samme mærke den positive energi der udsendes i rummet af den altid smilende Malinee. Uanset hvilken af de mange behandlinger du vælger, vil Malinee tage dig trygt igennem hele processen, så du kan gå derfra svævende og afslappet. Listen over behandlinger der tilbydes i klinikken, er lang, så du er sikret at kunne finde alt til selvforkælelsen her hos Malinee. https://malinee.dk/.

Af afslappende behandlinger tilbydes for eksempel thai fodmassage og ansigtsbehandlinger og af den mere skønhedsmæssige karakter tilbydes der hårfjerning, både med SHR laser og med voks, Shellac lakering af neglene til både hænder og fødder, samt den meget effektive ansigts peeling Skin Jet, som faktisk kun er at finde her i klinikken, hvis man søger her i Vejle området.

I klinikken finder du også en lang række af fodpleje behandlinger, blandt andet fodpeeling og maske. Du kan ligeledes tilkøbe en behandling med paraffin til fødderne, som især er god til meget tør og ru hud, behandlingen er også god mod gigt da den øger blodtilførslen til fødderne og generelt forbedre blodomløbet. Yderligere kan man vælge en fodbehandling med eller uden fodmassage, hvor fødderne bliver renset og død og hård hud bliver filet eller skåret væk. I samme forbindelse bliver fødderne også fugtet og neglene får olie. Du kan få lakeret tåneglene med shellac eller vinylux, så dine tær altid er fine. Du kan læse mere om de mange fod behandlinger og tilvalg her: https://malinee.dk/fodbehandlinger/.

 

Hos Malinee kommer kunden altid først og vi sætter en ære i at forkæle kunden og vi sørger for maksimal afslappelse, ro og velvære omkring dig som kunde. Vi gør nemlig en dyd ud af at alle kunder går herfra med et smil på læben. Læs om alle behandlingerne på hjemmesiden: https://malinee.dk/ .