Ny madras? Her er typerne, du skal kende

Der er rigtig mange af os, der ikke er klar over det. Men der slides på vores seng, på samme måde som det gør sig gældende med andre møbler, der bruges flere timer hver dag. Derfor kan en seng ikke holde evigt, og med tiden vil den derfor ikke længere give vores krop den støtte og den komfort, som der er behov for under en god søvn.

Sov godt – hver nat

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, hvis madrassen er blevet det, som der kaldes for hængekøje-blød, hvilket dækker over den fordybning, hvor din kropsvægt ligger det meste af natten. Dette sted er fjedrene blevet slappe, og derfor støtter madrassen ikke længere blandt andet din rygsøjle, hvorfor du måske står op med gener. Det kan være grunden til, at du heller ikke føler dig helt udhvilet, når du står op hver morgen.

Find din madras hos Sengeguruen

Derfor kan det være, at det er tid til, at du finder frem til en ny og god madras. Og her er det ikke helt lige meget, hvad det er for en model, du vælger. Der er nemlig mange forskellige at vælge mellem, og derfor er der helt sikkert også en, der er bedre for dig end andre.

Du skal derfor finde den madras, der lever op til alle dine forventninger. Det kan du for eksempel gøre hos på en online side som; Sengeguruen.dk.

Vælg Freja fra Nordic med 7 komfortzoner

Hos Sengeguruen finder du for eksempel en højkvalitets boksmadras i målene 140×200 cm. som Freja fra Nordic. Her er der tale om en boxmadras i den absolutte luksusklasse, blandt andet fordi den har hele syv komfortzoner, og så er den dobbelt ergonomic. Denne madras er derfor god for dig, hvis du har behov for aflastning af alle trykpunkter mens du sover.

Simpelt design med Northland Signatur Box

Tag også et kig på en Northland Signatur Box i målene 140×200 cm. Her er der tale om en dobbeltfjedret boxmadras, der er produceret i Danmark. Den er simpel i sit design, men stadig er den forsynet med alle de komponenter, der sørger for, at du oplever et højt komfortniveau, mens du sover.

Få mest for pengene med Saga

Saga er den boxmadras der giver dig mest for pengene. Igen er der tale om en model i målene 140×200 cm. Madrassen er udformet i et klassisk og stilrent design, som passer ind i ethvert soveværelse. Og komforten er i top, så det er sikret, at din krop får den bedste søvn og hvile, blandt andet fordi madrassen indeholder ergonomiske pocketfjedre.

Tænk på miljøet med Venua Natural

Tag også et kig på en Venua Natural i målene 140×200 cm. Her er der tale om en Svanemærket boxseng, der sørger for et ikke blot sundt, men også behageligt klima i sengen hele natten igennem. Det skyldes, at der er tale om en naturlig og miljøvenlig topmadras, som kommer med en kerne af naturlatex. Det sikrer et åndbart, komfortabelt og stærkt materiale.