Til så mange ting kan dit TV bruges

Engang var det sådan, at du kun kunne se et par kanaler på dit TV. Når der ikke var noget, som du kunne lide at se, var det bare ærgerligt. I dag er det dog helt anderledes, for der kan du vælge imellem flere hundrede kanaler. Men dit TV kan faktisk også mere end det. Hvad kan du egentlig bruge dit TV til?

Hold en fed filmaften for dine venner

Det er ikke længere sådan, at du er tvunget til at se noget af det, der kører på nogle få kanaler. I dag er langt de fleste nyere TV nemlig blevet meget mere digitaliseret. Det vil sige, at du f.eks. også kan bruge alle dine streamingtjenester fra dit TV. Det plejer du måske at gøre fra din mobil eller tablet, men med det rette TV kan du også gøre det der. Det gør, at du kan holde nogle rigtig fede filmaftener for dine venner. I kan frit vælge mellem alle de film, der ligger tilgængeligt på diverse streamingtjenester i stedet for at skulle se en film på en TV-kanal afbrudt af en hel masse reklamer.

Brug dit TV som din computer

Mange af de nye TV kan også gå helt almindeligt på internettet, som du kan på din computer eller mobil. Du kan altså bruge det til rigtig meget. Faktisk kan du gøre nærmest alt det, du bruger din computer til, men på en langt større skærm. Hvis du f.eks. kan lide at læse blogs eller undersøge andre ting på nettet, kan du sidde i din sofa og gøre det på dit TV. Du kan f.eks. læse hos letstalkaboutit.dk, som er en erotisk blog. Om morgenen kan du også sidde og læse nyheder, hvis du normalt plejer at gøre det fra din mobil. Når tingene kommer op i den størrelse på et TV, er det bare lidt federe at se på.

Du kan få et overblik over TV-priser her.

Køb ind på dit TV

Eftersom du kan gå på internettet på mange TV, vil det også sige, at du kan handle ind på dem. I dag kan du købe stort set alt over internettet. Hvis du vil spare lidt tid i hverdagen, kan du f.eks. klare dig dagligvareindkøb der. Hvis du og din partner oplever, at det er ved at blive lidt ensformigt i soveværelset, kan du også handle sexlegetøj over dit TV. Du har måske ikke før overvejet at købe sexlegetøj, men faktisk kan det være med til at pifte dit og din partners sexliv lidt op. Hvis du føler, at der er ved gå lidt rutine i den, kan det være et rigtig godt indspark.

Generelt kan du bruge dit TV til rigtig meget og sikkert også mere, end du tror. Hvert TV kan have nogle forskellige funktioner, så sæt dig f.eks. og eksperimenter lidt, for så vil du helt sikkert finde nogle smarte funktioner, som du slet ikke vidste fandtes.