Lystkugler

En lystekugle er selvfølgelig fremstillet således det på ingen mulig måde er farligt for dig at anvende dem. De er nemlig fremstillet 100% ftalatfri og der vil derfor ingen chance være for. At du får udslæt eller lignende.

En anden nævneværdig fordel fed lystkugler er selvfølgelig dets størrelse. Det egner sig selvfølgelig til det perfekt produkt, som du kan have med dig på farten. Der ingen tvivl om, at lyst kugler er lavet med øje på, at den travle forretningskvinde kan tage dem. Nu tænker du sikkert, at de må da svine forfærdeligt efter brug. Der må da være en ildelugtende duft efter du har hygget dig med dem i 10-20 minutter – dette er en myte.

Producenterne af disse lystkugler har naturligvis taget højde for. At de vil blive brugt jævnligt og af selvsamme årsag kræver det blot. At du efter brugt skyller dem i varmt vand. De er efterfølgende så gode som nye. Husk altid på IKKE at vaske dem i sæbe. Hvis du kommer til det. Skal du selvfølgelig huske at skylle dem godt af således du ikke stikker nogle lystkugler med sæbe op i dig. Det vil mildest talt ikke føles rart.

Til dem som er lidt mere udfordrende og gerne vil købe det vildeste af det vildeste er nedenstående variant et rigtig godt valg, her får du nemlig en lystkugle med vibrations muligheder. Og som derfor giver en helt anden ubeskrivelig følelelse. Det vil garanteret stimulerer dig på en måde. Som lystkugler uden vibrationsmuligheden ikke gør. Der er faktisk også lavet lystkugler med henblik til dig som har født, og til dig som ikke har født.

Det er nemlig et produkt, som er et grænseland til medicinsk brug hvorfor jordmødre og gynækologer anbefaler dem. De er selvfølgelig klar over, at det er kanon godt at træne sit underliv ligeledes som det er sundt at holde sig i form osv.