5 fantastiske fordele ved mere sex

sexlegetøj

Sex er ikke bare fantastisk for dig, du bliver også glad af det og dyrker du det med en partner, kommer I også tættere på hinanden.

Det er dog langt fra de eneste fordele ved sex, for det er efterhånden svært at komme udenom, at lagengymnastik – udført alene eller sammen – har mange fordele for dig og dit helbred. Læs med her og få fem gode grunde til at blive lidt længere under dynen med din partner eller dit yndlingslegetøj.

1.     Sex er smertestillende

Faktisk kan du nedsætte dit forbrug af Panodil væsentligt ved at dyrke sex, når du har ondt. Den gamle undskyldning fra din partner om hovedpine er med andre ord ikke længe gangbar – sex kan nemlig kurere eller mærkbart nedsætte smerterne, så har du ondt i hovedet er det bare med at hoppe en tur mellem lagnerne og give dig hen. De fleste oplever nemlig, at hovedpinen er forsvundet efter en god rusketur.

2.     Sex modvirker stress

Er du stresset kan det være svært at overskue hverdagen, lunten kan blive væsentlig kortere og dit immunforsvar bliver dårligere. Heldigvis har de fleste af os det bedste kur lige ved hånden. Når du har sex eller onanerer sænkes niveauet af stresshormoner i kroppen og hjerterytmen vender tilbage til normal, det betyder at både din krop og din hjerne slapper af og vender tilbage til normal. Du vil med andre ord være langt mindre stresset efter sex.

3.     Sex er godt for formen

Der er lavet en del undersøgelser i forbindelsen mellem sex og god form, som alle peger i samme retning. Vi forbrænder ligeså mange kalorier når vi dyrker sex, som når vi går en tur. Sex er som regel bare en kortere fornøjelse, hvilket er en god undskyldning for at gøre det oftere. Mænd forbrænder i gennemsnit lidt flere kalorier i timen end kvinder, så drenge, det er en rigtig god undskyldning for at kigge lidt på spændende sexlegetøj til mænd.

4.     Sex forebygger depression

Når du har haft sex, så stiger niveauet at serotonin i hjernen. Netop det stof er det vi forbinder med glæde og størstedelen af de aktive stoffer i medicin mod depression. Man bliver altså gladere af at have sex. Ikke bare almindelig samleje, men også forspil og andre frække lege, der leder til orgasme. Vil I gerne fyre op under sexlivet, så er sexlegetøj til par måske noget for jer. Det kan være alt fra små vibratorer til større og mere avancerede hjælpemidler til et frækkere sexliv.

5.     Sex er livsforlængende

Faktisk i en sådan grad, at regelmæssige orgasmer kan forlænge livet med op til otte år. Med et gennemsnit på omkring 100 orgasmer om året vil du kunne lægge en god portion ekstra år på i den sidste ende, hvilket er et rigtig godt incitament til at skrue lidt op for varmen i soveværelset og blive liggende lidt længere mellem dyneren på en søndag morgen. Det giver flere år at nyde sammen i længden.